nothing, everything and anything in between...

I lööööv cdon.com

Publicerad 2009-12-21 08:45:29 i nothing

Jag har fått 3 st nya böcker från cdon.com. Just nu läser jag Mötley Crue's The Dirt och den är grymt bra. Jag är ingen bokmal, jag gillar inte att läsa eg... Men sjävbiografier är nog min grej, jag kan knappt lägga ifrån mej boken.
 



Nästa bok blir Nikki Sixx's The Heroin Diaries

Julmyset närmar sej!

Publicerad 2009-12-19 19:54:25 i anything

Idag har vi storstädat. Imorn ska tomtarna fram. Måndag ska de sista julklapparna inhandlas och lillasyster kommer med en julgran. Tisdag ska vi fräscha till håret hos bästaste frisören Maria. Onsdag ska skinkan och julgodiset tillagas och granen ska kläds. Jag gillar eg inte jul så mkt men iom det härliga vintervädret så är det verkligen supermysigt. Jag riktigt njuter :)

XOXO //M

Har besökt stor staden.

Publicerad 2009-12-13 13:14:15 i nothing

Vi har varit stockholm i helgen, hela familjen dvs. 1 st vuxen, 1 st barn och 3 st hundar :) Var till Älvsjö på utställning, men nog om det. Över nattade hos Nathalie som är en riktig räddare i nöden. Jag hade ju dock lika bråttom hem som vanligt, lider av hemsk hemlängtan. Men det var riktigt trivsamt hos Nathalie så nästa gång så tänker jag planera lite bättre och passa på att stanna lite längre. Denna gången kom jag på idén vid 11 tiden och åkte vid 15 tiden, planering är inte min starka sida...

Over & out
//M.

Sista natten med Marilyn Manson

Publicerad 2009-12-09 16:57:13 i nothing

Ännu en suverän bok lider mot sitt slut, det känns så sorgligt. Jag är inget Manson-fan. Jag vet ju vem han är och har lyssnat lite på vissa av deras låtar, men mer är det inte. Boken är jätte intressant från början till slut! Läs den!!!

Jag måste lära mej!

Publicerad 2009-12-08 07:22:24 i

Jag måste lära mej hur man fixar till utseendet på bloggen, så här kan den ju inte se ut...

Får se om jag kan fixa det imorn (=läs senare idag) för nu är det dags att sova lite efter första nattskiftet av tre ;)

Natti natt!

Tack till blogg.se

Publicerad 2009-12-07 18:51:10 i

...för att ni fixade mitt namn åt mej. Alla som känner mej vet att små detaljer som kan verkar väldigt oviktiga för de flesta, är oerhört viktiga för mej som t.e.x namnet på bloggen... Det måste ju vara rätt, det måste betyda nått, ha en innebörd och kännas passande. Nothing kommer från 3 saker, det är en av Pains bästa låtar och deras album Nothing remains the same betyder mest för mej. Det tredje är innebörden i bloggen, det kommer att vara lite allt och inget, inget som har nån större betydelse, utan bara sånt som roar, oroar, berör, upprör, glädjer, och irriterar mej.

Det kommer nog att handla ganska mkt om min solstråle Lovisa, musik, kanske lite smink, kläder, shopping... Ja, vem vet eg, vi får väl se. Den ska dock inte handla speciellt mkt om hundar för en gångs skull.

Så till nästa gång, njut av denna: 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela